I høst ble det lyst ut tre lederstillinger i Nordre Land kommune etter en tid med konstitueringer.

Ansettelser er nå gjennomført og kommunedirektøren er glad for at ledergruppa nå blir sammensatt av ordinært ansatte ledere.  Ansettelsene er i tråd med kommunestyrets vedtak om organisering, og skjer etter en lengre periode der kommunen har hatt konstituerte ledere i stillingene. 
Det er altså ikke nyopprettede lederstillinger.

Kommunedirektøren er svært fornøyd med å kunngjøre at tre sterke kandidater nå har takket ja til kommunens tilbud om fast stilling.

De tre er:

•  Tom Rune Bratlien, assisterende kommunedirektør.
Han har jobbet i Nordre Land kommune som kommunalsjef i 24+ og som konstituert kommunedirektør, er 44 år og er fra Snertingdalen.  Tom Rune har allerede startet i stillingen. Stillingen han har hatt som kommunalsjef 24+ vil bli utlyst.

•  Veronica Myhre Børsting, kommunalsjef 0-24.
Hun er tidligere barnehagesjef i Nordre Land, og er i dag konstituert kommunalsjef 0-24. Veronica er 34 år og bor i Nord- Aurdal.  Hun har i dag et delt kommunalsjefansvar innen tjenesteområdet, og vil overta det helhetlige ansvaret 1 mars.

•  Bente Lindahl, kommunalsjef samfunnsutvikling.
Hun kommer fra stilling som leder for planavdelingen i Sør- Aurdal kommune, er 44 år bosatt i Bagn. Det forventes oppstart 1 april.

Kommunedirektør Ola Helstad ser fram til å ha med disse i ledergruppen i viktig strategisk ledelsesarbeid som er viktig både for ansatte og innbyggere i kommunen. Han vil samtidig nytte anledningen til å takke alle som har stått på og tatt midlertidig lederansvar.