Om oss

Parken har som mål å gi et positivt fritidstilbud til ungdom som ikke nås av de frivillige organisasjonene, samt fungere som supplement til allerede eksisterende tilbud. Klubben ønsker å bidra til utvikling av ungdommens evne til å samarbeide og respektere andre og seg selv. Ved å gi den enkelte medbestemmelsesrett vil ungdomsklubben bidra til en demokratisk holdning. Gjennom å gi ungdommene erfaring fra samarbeid i grupper ønsker klubben å utvikle solidaritet, selvstendighet og samarbeidsvilje.
Parken Ungdomsklubb har som mål å delta i det forebyggende arbeidet mot rus.

Terskelen for kontakt er lav! Dersom du vil ha råd og tips, kanskje du er bekymret for en venn og lurer på hva du skal gjøre? Ring, send en e-post eller stikk innom. Her kan du være deg selv!

Aldersgrense:Klubben er åpen for de som går 8. klasse til 19 år.

Medlemskap: Det oppnås ved å kjøpe medlemskort. Det gjelder for ut det halvåret det kjøpes. Prisen fastsettes av allmøte og er kr 50 for halvår. 
Inngangspenger: Medlemmer går gratis på tirsdager og onsdager, og betaler kr 10,- på fredager. Videregående elever som er medlem har gratis inngang både på tirsdager, onsdager og fredager 
Gjesteordning: Ungdom som ikke er medlemmer har anledning til å komme inn som gjester. De vil da måtte betale pr. gang. tirsdager: 15 kr. fredager: 25 kr. Vi anbefaler alle å kjøpe medlemskort. Gjester har ikke stemmerett på allmøte, og de blir ikke tatt først i betraktning til turer. Altså, det lønner seg å være medlem. 

Råd og veiledning

Parken kan bidra med råd og veiledning til foreldre/foresatte og samarbeidspartnere som tar kontakt med oss. Vi samarbeider med andre som har kontakt med og jobber for ungdom i Nordre Land. Dette kan være skoler, politi eller ungdommen sitt eget nettverk.

Juniorklubben

Juniorklubben er åpen noen onsdager i året fra kl. 17.00 - 20.00 for deg som går i 5, 6 og 7 klasse. Det store røde huset vårt inneholder masse forskjellige aktiviteter som blant annet. fotballspill, biljard, bordtennis, Airhockey, Playstation på storskjerm, karaoke og ett stort nytt diskotek. I kiosken vår kan du handle diverse som godteri, sjokolade, brus, sjokolade- og jordbærmelk, god mat som pommes frites, pizza og mer.  
De som jobber på Junior klubben er: Kristin, Wenche, Lærlinger, Klubbstyret + Ungdommer
Noe du lurer på?
Ta kontakt med Kristin Rønningen på tlf: 411 89 613

Ansatte